Instapmomenten

Kleine man, wat ben je GROOT!


In onze school organiseren we kijkdagen waarop kinderen met hun ouders kunnen kennismaken met de school, met de klas, met de juf. We geven dan alle informatie om te kunnen starten en ouders kunnen hun kind meteen inschrijven.

Om de kijkdag goed voor te bereiden, vinden we het fijn dat de aanwezigheid gemeld wordt via directie@deklimtoren.be of via het telefoonnummer 03 315 82 88. 

Op dinsdag 8 september heten wij alle ouders van onze instappers van schooljaar 2020 – 2021 welkom op een infoavond.  Alle ouders zijn welkom om 19.00 uur in de eetzaal van onze lagere school!   Tijdens dit moment krijgen ouders info over onze kleuterwerking en is er de mogelijkheid tot inschrijven. 


Schooljaar 2019-2020


Schooljaar 2020-2021


Andere inschrijfmomenten

 

  • Tijdens elke schooldag of na afspraak bent u welkom om kennis te maken met onze school en/of uw kind in te schrijven. Onze contactgegevens kunt u vinden bij schoolinfo.
  • In september organiseren wij een info-avond voor alle ouders waarvan de kinderen dit schooljaar gaan instappen. Op deze info-avond is er de mogelijkheid tot inschrijven.
  • Tijdens de zomervakantie kan u telefonisch contact opnemen met de school tot en met 5 juli 2019 en vanaf 22 augustus 2019.

Beste ouders,

Wij vinden het fijn dat we dit schooljaar samen met uw kind die grote, boeiende wereld rondom ons mogen ontdekken.   Wij nemen uw zoon of dochter graag bij de hand en gaan samen op stap. 

We willen uw peuter al spelend laten groeien.  We zijn er zeker van dat hij/zij snel zijn of haar plekje op onze school zal vinden.  

 

Wij wensen uw kind een fijne speel- en leertijd op onze school toe!