Logo van onze school

Dit is het logo van onze school, 

met vrolijke, heldere groene kleuren en met deze boodschap: ‘Wij willen een warme school zijn waar iedereen zich thuis voelt.’     

 

De mannetjes bewegen zich tussen onze letters …

  

Het klimmende mannetje op de letter K doet ons dromen van een school waar kinderen iedere dag met een goed gevoel nieuwe dingen mogen ontdekken en leren, om zo stap voor stap de wereld een beetje beter te leren begrijpen.  

 

De mannetjes die de handen in elkaar slaan, staan symbool voor onze school die iedere dag opnieuw aandacht heeft voor hoofd, hart en handen.   Waar kinderen de kans krijgen om elkaar te ontmoeten, samen te spelen en te bewegen, samen te werken, samen te dansen en samen plezier te maken. 

 

Onze klimmende mannetjes op de letter E moeten samenwerken, elkaar vertrouwen.   Ze geven aan dat we een school willen zijn waar kinderen, ouders en leerkrachten klaar staan voor elkaar.   Een school waar we zorgzaam met elkaar omgaan, iedere dag opnieuw!   Een school waar kinderen kunnen groeien, ieder op zijn of haar eigen  tempo.  

 

We zijn een school waar we geïnspireerd worden en leven volgens het verhaal van Jezus.   We nemen ieder kind bij de hand en gaan samen op stap doorheen onze basisschool. 

 

 

We doen dit met veel zin, omdat we onze kinderen veel zin in school willen geven.   Samen maken we graag school!   Iedere dag opnieuw!   Met de volle goesting!